5.sınıf öğrencilerimizle bursluluk için planli çalisma toplantısı yapıldı.

Öğrencilerimizle muhteşem geri dönüşüm

Şbt

Öğrencilerimizle lego wedo2 ile robotik kodlama yapıyoruz.

Şbt

Yurt öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanlarına soğuk havalarda barınma alanı ve mama desteği sağlanmış, ÇEDES Projesindeki "Hayvanlara merhamet, İnsanlığa Merhamet" Konulu değere vurgu yapılmıştır.

7.sınıf teknoloji ve tasarım dersi  3 boyutlu mimari tasarım çalışmaları

Karne Haftası Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle etkinlikler yağıldı

Ara

Yurt öğrencilerimizle etkinlikler devam ediyor.

Ara

Yurt öğrencilerimize yönelik yapılan 'Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak' Projesi kapsamında öğrencilerimizle etkinlikler yapıldı

Ara

Okulumuzda Kitap Okuma Çemberi Projesi kapsamında okunan 'Çalınan Dikkat '  kitabı etkinliklerle  değerlendirildi.

Ara

Türkçe'si varken yabancı kelime kullanmayalım.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde okulumuz özel eğitim incileri harikalar yarattı.

Kas

Yurt öğrencilerimizle 3 aralik Dünya Engelliler Günü'ne farkındalık oluşturmak için Barfii filmini izliyoruz

Kas

Tunaboylu Ailesi Öğretmenler Günü yemeğinde bir araya geldi. İdaremizin hazırladığı hediyeler öğretmenlere verildi.

Kas

Okulumuzda Öğretmenler Günü etkinliklerle kutlandı.

Kas

Okulumuz yurt öğrencileri bellet öğretmenleriyle birlikte öğretmenleri için şarkı seslendirdiler.