May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Muhammet Emin HARPUT tarafından öğrencilerimize; Sağlıklı Yaşam, Diyabet ve Obezite Semineri verildi.

May

Okulumuzda öğrencilerimizin devam devamsızlık uyum ve başarı durumları konulu toplantı yapıldı. Okulumuz rehber öğretmeni Muhammet Emin HARPUT tarafından öğrencilere yapılan devamsızlık belirleme anketi sonuçları öğretmenlerle paylaşıldı ve ne tür tedbirler alınması gerektiği yönünde bir toplantı gerçekleştirildi.

May

Okulumuz artık her gün ilk derste 20 dakika kitap okuyarak güne başlıyor. Bu kapsamda öğrencilerimiz hem kitap okuma bilincine sahip oluyorlar hemde proje sonunda gerçekleşecek büyük ödülü kazanmayı hak etmiş olacaklar. Her ayın sonunda öğrencilerin okumuş oldukları sayfa sayısı toplanarak ay birincisi ve yıl birincisi  seçilecek.

May

Öğretmenler gününde Karacoğlan Kültür Merkezinde yapılan kutlamalarda okulumuz öğretmenlerinden Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hatice DARÇIN yemin etmiştir. Törende öğretmen ve öğrencilerimiz öğremenimizi yalnız bırakmayarak onun mutluluğunu paylaşmışlardır. Ayrıca okulumzdan da kutlama fotoğraflarımızı sizlerle paylaşıyoruz.

May

Okulumuz hemşiresi Şule Hilal KAYTANCI tarafındanpansiyonumuzda düzenlenen temiz oda yarışmasında birinci olan 8 öğrencimizi okulumuz müdürü Bilal ÇETİNKAYA ve  Pansiyon Müdür yardımcısı İsmail Hakkı AYDIN ın katılımlarıyla Osmaniye Park 328 de Sinema + yemek ile ödüllendirildi.

May

Ağız ve diş sağlığı haftası kapsamında hafta boyunca öğrencilere okulumuz hemşiresi Şule Hilal KAYTANCI tarafından ağız bakımı, dişlerin genel yapısı, çürük nedenleri, çürük oluşumunu önleme vb. bilgilendirme çalışmaları yapılmış olup diş fırçalama etkinliği düzenlenmiştir..

May

Okul koridorlarımız Türk medeniyet tarihi büyüklerimiz, kültür medeniyet tarihimiz  ve dini büyüklerimizin resimleri ile donatılmıştır.

May

Okulumuz pansiyon çalışanlarıyla 1 Mayıs emek ve dayanışma gününü kutladık ve pasta kestik. Tüm çalışanların gününü kutluyoruz.

May

Beden eğitimi öğretmenimiz Metin EDE tarafından 8 ve 7. sınıflar arasında yapılan mücadelede şampiyonluğu 8/B sınıfı, 6. sınıflarda 6/A sınıfı, 5. sınıflarda 5/B sınıfı şampiyon olmuştur. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Birinci olan sınıflarımızıda tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz hemşiresi Şule Hilal KAYTANCI tarafından düzenlenen en temiz oda yarışmasında birinci olan öğrencilerimiz sabunçayı şelale ve piknik alanına götürüldü öğrenciler çok eğlendi kendisine çok teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz fen bilgisi öğretmeni Ramazan ÇAM tarafından düzenlenen yarışmalarda Bekir Arda ÇITAN isimli öğrencimiz birinci olmuştur. Kendisini ve emeği geçen hocamızı tebrik ediyoruz.

May

Görsel sanatlar öğretmenimiz Süleyman GÜVERCİN önderliğinde okulumuza özgün proje kapsamında bu ay öğrenciler beceri duygusu ve sahiplenme alışkanlığı kazanmaları için bahçemizdeki kamelyaları ve bankları kendileri boyadılar. Öğrencilerimiz çok eğlendiklerini belirttiler. Öğrencilerimize ve öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Rehber öğretmenimiz Muhammet Emin HARPUT ve Türkçe öğretmenimiz Bilal Çalık önderliğinde 8. Sınıf öğrencilerimizle Düziçi Fen Lisesine gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz okul imkanları, sınıfları, labaratuarları ve kampüs içerisinde bulunan Köy Enstütisi müzesini gezerek bilgilenmiş oldular. Bize okulu tanıtan fen lisesi müdür yardımcısı Namık DİNÇ hocamız ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Şehit Üsteğmen Yusuf Tunaboylu Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerimiz küçük kızlar voleybol kategorisinde birinci oldular. Beden eğitimi öğretmenlerimiz Metin EDE, Muammer ÖZAYDIN ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

02.10.2018 tarihinde  yatılı tüm erkek öğrencilerine hijyen ve kişisel bakım eğitimi okulumuz hemşiresi Şule Hilal Kaytancı tarafından verilmiştir